TZ Vrbovec

logo-TZVPoštovani gosti, dragi prijatelji

Dobrodošli na stranice TZ grada Vrbovca.Želja nam je da vas ukratko upoznamo s našom prošlošću, ali i sa sadašnjošću.Današnja TZ grada Vrbovca osnovana je 1.svibnja 1976 godine kao Turistički savez Vrbovec.Prvi predsjednik bio je gospodin Mato Biškupec, zamjenik pok. Vlado Mudrić, a tajnik Stanko Šipek.

Promjenom zakonske regulative kako u sustavu turističkih zajednica tako i u sustavu jedinica lokalne samouprave osamostaljenjem Republike Hrvatske kao zasebne države, Turistički savez Vrbovec je 03. srpnja1995. godine postao TZ grada Vrbovca.Izuzetno smo ponosni na činjenicu da više od 30 godina organiziramo manifestaciju „Kaj su jeli naši stari“.

Danas TZ ima jednog zaposlenog, i u sustavu je turističkih zajednica gradova i općina Zagrebačke županije.Održavamo kontakte ponajprije sa svim TZ sustava ali i okolnih područja i iz drugih županija kako bližih tako i daljih. Posao nije samo uredski nego se rad odvija i na terenu, a i u mnogobrojnim susretima i dogovorima. Dobre odnose održavamo sa vrtićima, školama osnovnim i srednjom, Pučkim otvorenim učilištem Vrbovec, Vrbovečkom udrugom mladih, Domom za stare i nemoćne osobe, gospodarskim subjektima (osobito sa PIK-om Vrbovec i Šumarijom Vrbovec); Mjesnim odborima, lovcima, ribičima,konjarima, vinogradarima i brojnim drugima, a najviše susreta i sastanaka je sa amaterskim udrugama žena vrbovečkog kraja koje su srž manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ jer one su te koje pripremaju ta jela po izvornim receptima.Drago nam je što ste nas upoznali i što ste posjetili naše stranice i saznali ponešto o nama.Želja nam je da naše područje što kvalitetnije predstavimo i uobličimo u turistički proizvod dostojan svakog gosta.

Za sve vaše upite stojim vam na raspolaganju i rado ćemo vas primiti u našem uredu, ili vas susresti negdje na našem terenu, a ako i to ne stignemo tada stojimo otvoreni za sve vaše telefonske i e-mail poruke, pitanja i sugestije , koje ćemo rado pročitati.

Naši kontakti su:
TZ grada Vrbovac, Petra Zrinskog 7a, 10 340 Vrbovec, tel/fax 01 2791661 ili
tzvrbovec@tzzz.hr.
Radno vrijeme ponedjeljak – petak od 8 do 16 sati.

Direktorica: Ana Bakar, dipl. iur

I na kraju želimo vam poručiti:
Dobro došli u rodni grad hrvatskog grofa i bana Petra Zrinskog; rodni grad prve žene novinarke u ovom dijelu Evrope i poznate spisateljice Marije Jurić Zagorke (rođena u selu Negovec, pokraj Vrbovca); u grad mesa, salame, kobasa, špeka i čvarka- grad PIK-a Vrbovec ; i u grad manifestacije Kaj su jeli naši stari“.